Posts

Showing posts from October, 2011

Going "."

Image
As-Salam .
I'm going and wish me luck and do PRAY me for my EXAM . 5 subjects to go . 9 papers to go . Chemistry , PQS , PSI , BM and MathM. Counting days to free from exam is great , but counting days to leave KISAS is hurt -.-. There , many tarbiah and of course the sweet ukhuwah :] and  Allah yusahhil , InsyaAllah ;)

Friends , don't break my heart . I love you . Don't spoil yourself .

Wordless Saturday #1 - by Imam Jawad

Image
Saturday is BUSY and I decide to do a wordless day . ♥ you guys ;)

good job imia :)

Image
As-Salam .
It's 1835 pm in my laptop . searching searching and searching and finally found it ~! my BEST blogger finally found . Jat , aku rindu kau ! I search it for a long time , since I keep changing the laptop . Not MY laptop but you know i have many siblings :P

It's not worthy if I don't open her blog . Dusshh , every words bite , you know . I feel that it's better that I keep realise my wrong deeds than keep perasan with my good but not so good deed . I have a story for you all . I heard it two times . First in tazkirah at mosque near my home and once again in IKIM fm . I think I've heard it for two times means that Allah wants me to share this story with you :)

This story is about our Prophet , Muhammad S.A.W. One day , there is a conversation between Saidina Abu Bakr and other companion . " O Abu Bakr , I'm so longing and missing my ikhwan ( sahabatku ) , " Prophet said . " O Rasulullah , don't we are your friends ? " ask Abu Bak…

three ~!

Image
As-Salam :)
wahhh , rindunye blog ni . lama sangat tak menulis .  tangan terasa gatal nak menulis macam-macam . wahh~ haa , macammana dengan entry yang imia tinggalkan dekat korang sebelum balik KISAS ? agak-agaknye  ade yang terasa tak ? harap-harapnya Allah bagi hati sahabat-sahabat blogger imia ni rase , mintak tersentuh , tak banyak sikit pun jadilah :)

haa , balik kali ini , seminggu cutinya , bukan untuk deepavali , untuk CUTI la . dari lepas raya sampai jumaat lepas , baru terubat rindu :)

eh , apa yang THREE tu ? ala , dekat tajuk entry ni ? nii , imia cuma nak bagi tahu , three weeks to go before i left KISAS as form 4 . sedeh kan ? takut iman tergugat bile out of KISAS , tapi bila fikir balik , sampai bila nak bergantung dekat biah solehah KISAS , nanti dah keluar kang , LEMBIK macam mana ?

ni imia nak kongsi kata-kata seseorang , dia hebat kerana Allah izinkan dia jadi hebat :)
entry ini khas buat wanita , perempuan , kaum Hawa dan sejenis dengannya :)

Adikku ,
Sesungguhnya…