Posts

Showing posts from August, 2011

aku dan DIA :|

Image
As-Salam , berhabuk sudah blog ni . it has been two month right ? sorry for my babes yang hantar pesan dekat tagboard , i'm not busy but a little semi-hiatus waktu Ramadhan . pernah je online dekat KSK and Smart Lab . well , you know . I have a writing-maniac , so better ta payah tulislah kan ?? nanti melalut je lebih . dah sekian lame tak meng'update' . rindu tak ? -.-''

Amacam Ramadhan ? tak pun amacam nak raye ? two questions yang maksudnya ternyata berbeza . dah khatam love-letter kite personally ? dah berapa kali tahajjud ? Qiam tak payah tanye la kan ?  i'm not cruel but just wanna ask you , is this Ramadhan better than past ? and I know that all of my readers ni baik-baik . bak kate orang kite semua kena husnuzon .
bersangka baiklah anda sebelum anda disangka buruk , kan ? :)
yeee ~ takpun soalan ni ? dah pergi mall ? have you purchase the best baju kurung in town , dah beli kasut raye [ heels ke tak ? ] , shawl belit-belit 6 kaki sepanjang small intesti…