Skip to main content

ke'stupid'an

salam .
moodku hari ni ialah ke'stupid'an.
asal la aku ney kebengapan hari ni .
naseb baek aku pandai cover . phew~[lega aku]
nyaris-nyaris rahsia aku ngan besties aku tak pecah .
kalau tak lunyai la aku ~
ok . hari ni memang aku ngaku malas sikit nak tulis entry [ sebenarnye bnyk]
st reason sebab adek aku ada . ssah nak tulis entry . kacau ja nak tengok video apa tatau .
ni ja time yang ada untuk aku tulis entry disebabkan dia khusyuk baca buku [ nak final exam tu ]
emm. hari ni kerabat bukit 8888 for da second times [ actually aku tatau kerabat tu apa , yang aku tau kerabat diraja etc , pastu tadi depa dok kata kerabat bukit , so ? ]
besa ja . best jugakk sebab tak ramai pi . da sampai sekolah . ckgu sabariah ajaq wat magik . fuyyoo .
syok tak terkata . tapi dekat magik belah pisang tu , aku tak reti . hancur roti sebab nak buad experiment .
pastu aku tanya la cekgu . macammna nak bagi jadi magik tu . cekgu kata dia guna kuasa dalaman ~ erk
lawak yang tak patut gelak kot yang tu .
da balek . aku dok keja tgok video SHINee tuh .
tak lama lepas tu , mak aku tanya . " ni awat ni , senyum sorang2 . naseb baek dalam rumah , kalau luaq mak kata org gila dah td." hhe . aku sedaq mmg aku gelak sorang2 . haha
malam tu , disebabkan adek aku balik , makanan bertambah sedap . selalunya aku tak makan malam , tapi malam ni mak aku masak lontong . sedappp!
sudah la tu . sori , semakin lama entryku semakin pendek .
babai ^^


p/s : happy birthday kak wanie . good luck in final exam . chaiyok + gambatte !

Comments

  1. darla, kerabat is another word for panjat . so , kerabat diraja is also known as panjat diraja . haha . not funny joke . err .

    ReplyDelete
  2. err . haha . still a joke for me :)

    ReplyDelete

Post a Comment

comment me :)

Popular posts from this blog

197 - it's been a while

for being imperfect, that is human.

you wish for a perfect day without any flaws, angers, and sorrow but it turns out vice versa.

it’s normal, my dear.

for being imperfect, indeed is for human.

how well you planned your day, 

but because you are a imperfect human who planned,

Allah the perfect one, knows how it will be going; well or bad.

how well you planned your week,

but because you are human full of flaws,

Allah planned it better for you; in many ways.

how well you planned your life,

but because you are a human,

ask, pray, and beg Him to give you the best,

as He knows what’s the best for you.

190 - Wordless Wednesday #4 - a traveler

201 - a sharing to heal your pain

Our iman is not constant. Sometime we feel more close with Allah SWT and sometime we don’t. So when you feel your iman is low turn to Allah SWT and ask for His help. Don’t leave salaah; it’s the foundation and it helps to strengthen our relationship with Allah SWT. The emptiness that we feel can only be filled with the love of Allah SWT. When we try to fill that emptiness with something else that can be a love for a person, wealth etc. then it will cause great pain in the end. When we love something more than Allah SWT then it will cause greatest pain. So strive to get closer to Allah SWT. “Truly in the heart there is a void that can not be removed except with the company of Allah. And in it there is a sadness that can not be removed except with the happiness of knowing Allah and being true to Him. And in it there is an emptiness that can not be filled except with love for Him and by turning to Him and always remembering Him. And if a person were given all of the world and what is in it…