CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA


As-Salam .
Hehe . Kalau kamu semua dah perasan , hari ni Imia dah post tiga entry kan ? Termasuk entry khas ni . Entry ini khas sebab Imia akan join contest yang dah dibuat khas oleh Cik Shaza yang comel secomel DP Facebook dia tu . Blog dia sebenarnya lagi super-duper awesome . Tapi disebabkan Imia telah ditag oleh Cik Fieyqa , Imia tak sampai hati nak biar Fieyqa dihampakan . So , Imia join la . Lagipun , hadiah dia menarik . Teringinlah pulak , bukan senang nak dapat hadiah kan ? Kalau Imia menang , Imia bersyukur sangat sebab ni second time Imia join contest . First contest tak ada rezeki . Takpe :D

Ok , ini dia syarat-syarat yang dikenakan oleh Cik Shaza kita .

1. WAJIB follow blog Freaking Twins .
2. Inbox me . Hantar korang punya entry yang korang dah buat Sha dekat FB .
3. Warganegara Malaysia . *proudly
4. Tidak kira jantina , tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN .
5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA .
6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu . Pastikan banner tu di  linkkan ke blog Freaking Twins .
7. Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger dan pastikan dia tahu .
8. Contest akan terbatal sekiranya kurang 15 penyertaan .

Alhamdulillah , nampaknya semua syarat tu Imia dah buat kecuali tag kan ? Ok , Imia nak tag orang yang pernah terjah blog Imia . Imia pilih random je . Tahniah kepada Anys dan Syafiqah . Anda berdua join eh :D
Untuk pemilihan pemenang :

Blog yang cantik dan tidak lambat loading .
-- Depends on how much gambar dalam entry kot . Selalunya banyak . Tapi , InsyaAllah tak menyakitkan hati Blogger yang ziarah sini nak tunggu loading .

Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas .
-- Yang ni no komen . InsyaAllah , Music tu tak mengganggu kan ? Music box je tu . Tak ada hard rock ke ape-ape :P

Entry di blog mesti menarik .
-- Yang ni , untuk pengetahuan Shaza , Imia selalu post entry Islamik . tak tahulah menarik ke tak .

Header yang awesome .
-- Saya suka header yang simple lagi comel macam cik Shaza gitu :)

Blog yang kreatif design .
-- InsyaAllah template blog saya ni tak ada kat mana-mana . Credit diberikan sepenuhnya kepada pemilik .

Ok . Tu je . InsyaAllah , if Allah will , Imia nak menang :P . Hehe . Kecoh je .

Comments