cerita :)


Salam Syawal :)
Saya mahu anda-anda semua bace cerita ni . sedikit memaksa . ya , Islam tidak memaksa namun cube fikir balek , kalau tak pakse sampai bile nak berubah . saya MOHON :))

--> klik sini <--

saye tak boleh copy paste cerita tu sebab saya dah try mohon copy , tapi tak terbalas . almaklumlah raya :)) tapi saya sangat TERASE apabila baca cerita nih . ye , saya mohon istiqamah untuk terus pakai tudung 'obor-obor' atau sowahatever it is called .

so sorry if this entry may hurt  some feelings , tapi saye tak nak awak atau awak je masuk syurga , saye nak all of us enter the great Heaven tu , kan ?

p/s  : ssshhh , i'm not saying that i'm better than you , so don't judge me by my entries :))

Comments