aku dan DIA :|


As-Salam , berhabuk sudah blog ni . it has been two month right ? sorry for my babes yang hantar pesan dekat tagboard , i'm not busy but a little semi-hiatus waktu Ramadhan . pernah je online dekat KSK and Smart Lab . well , you know . I have a writing-maniac , so better ta payah tulislah kan ?? nanti melalut je lebih . dah sekian lame tak meng'update' . rindu tak ? -.-''

Amacam Ramadhan ? tak pun amacam nak raye ? two questions yang maksudnya ternyata berbeza . dah khatam love-letter kite personally ? dah berapa kali tahajjud ? Qiam tak payah tanye la kan ?  i'm not cruel but just wanna ask you , is this Ramadhan better than past ? and I know that all of my readers ni baik-baik . bak kate orang kite semua kena husnuzon .
bersangka baiklah anda sebelum anda disangka buruk , kan ? :)

yeee ~ takpun soalan ni ? dah pergi mall ? have you purchase the best baju kurung in town , dah beli kasut raye [ heels ke tak ? ] , shawl belit-belit 6 kaki sepanjang small intestine manusia dah beli ? tudung berkilauan sampai berat kepala dah beli ? ingredients for Open House dah habis beli ? wahh , semua mesti dah kan ? esok kan RAYA ;)
owh , mesti ibadat korang segempak raya's preparation kan ? tahniah ~! bak kata Hanan :|
sadisnya manusia [ me tooo , i'm so a people T.T ]
ya Allah , permudahkanlah imia untuk istiqamah :|| al-Mulk , ma'thurat pagi petang . permudahkanlah especially waktu hari raya . berat , susah tapi HARUS buat . wah , esok mesti forgiving each other kan ? crying depan parents mohon maaf . 0-0 la kan ? chupp , ape ingat semudah tu ? ingat football match dekat stadium Bukit Jalil ke nak 0-0 ? minta maaf ye . memang , persepsi organism bernama manusia sekarang macam tu . ye imia tak kata salah , BETUL ! tapi perlu diubah . boleh je cakap ayat ni .
تقبل الله منا ومنكم 
eh , bukanke orang bace lepas habis solat ? pelik betul la imia ni =.= . Eh ,tak pelik , cuba tengok maksud die .

May Allah accept our and your good deeds .
see ? haa , bukan bace lepas solat je tau cek kakak sayang :) kite doakan orang dan doakan diri sendiri . kan 2 in 1 . ingat Milo je ke :P haha , oklah , imia got to go . kena tolong mak buat rendang , imia pun nak berhari raye jugak , ingat korang je ke ? ;)
Wassalam and may Allah bless our last day in Ramadhan ~!

p/s : karangankah entry aku kali ini ? tak , sebab bahasa rojak :)




Comments