what should i do ?

mmuuaahhh~! xD


As-Salam guys x)
wondering , what should i do yeah ? my little sis dah balik hostel die , and imia pun akan balik ke hostel esok . tapi sekarang rasa boring sangattt~! buka tumblr , terkurang la sikit keboringan tu , nak edit gambar , rasa malas , nak doodling , rasa malas jugak , so , the quest now is :
" what should i do ? haish , give me point to do something , please :D "
tadi , waktu blogwalking , memang tak expect lah , blogger shawol ramai ! tapi , maybe dorang baru kenal SHINee kot , sebab the date they into hard fan is on 2010 while i'm 2008-ians :D tapi , bagus jugak :P ahaha , tapi yang sedehnye , mane ade 95-line , adoyai .

actually , tatau la nak tulis ape , kebanyakan tulis tentang faceblog kalau imia walking from blog to blog , faceblog tu dah tau lama dah , tapi apakan daya tahap sosial imia terpaksa lah berkurang sebab kena pergi hostel , tu pun waktu cuti panjang je balik , bile nak chat2 dengan kawan-kawan laen ??

eh-eh , hari ni sorry la eh , pendek je entry , entry tadak mood :'(( nak tanya satu soalan yang imia sendiri dah tau jawapan dia ,
boleh tak tanak balik hostel ?!
ok , sampai sini , salam 'alaiyk x)

p/s : tanak balik hostel .
p/ss : tanak balik hostel .
p/sss : tanak balik hostel .


Comments