should i smile or laugh ?


a little of both , i think ! xD
Salam .
eh , ok , rarely post entry bukanlah kehendak imia jugak bukan kehendak sape-sape .
eh , nak story satu benda ni ,
semalam out dengan adek-beradek imia yang lain , asal nak makan laksa teluk kechai or what ?! dekat kedah , so , dengan semangat yang full lah , pergi naek kereta nak makan-makan . then , sampai sana restoran . ceh . TUTUP , CLOSE !
then , ronda-ronda cari tempat makan , singgah lah dekat mama chop papa grill .
jadilah laksa europe pulak :P ahaha , bukan-bukan . semua order lain-lain punya .
abang : lamb chop
imia n kak wani : oriental chicken
adek : maryland ape ntah -.-
ahaha , tapi , superb yummy lah kan ? keke . eh , hari ni pendek ye , i can see many eyes on me , ahaha , stalker bergerak ade kat belakang !

p/s : stalker - adek-beradeklah
p/ss : tak sabar nak pegi kisas :P
p/sss : pray for my success , chingu !

Comments