ni last !

hey-hey ! seriously yang ni last , ahahha ! nak bagitau satu benda !
sekarang dekat korea , dah pukul 12.06 minit , duh , terlepas 6 minit , walawey ~
ape-ape pun ^^;;

샌 길 주 가 함 니 다 , kyuhyun !
happy birthday , kyuhyun suju !



thats all ! nyte !

Comments

  1. happy birthday kyu oppa <3 . imia , saya nak tanya ni .. imia guna template designer kan ? saya ade lagi satu blog guna template designer tapi mcm mne nk bg header tu transparent .. mcm imia punya ??

    nota : gambar tu transparent but bile letak kat blog dia bkn transparent.

    ReplyDelete
  2. @babyyrainbowwimia gune minima template all white tu , pastu edit sane sini jadi la camni .kalau gune template designer mmg susah ckit nak bg transparent header , sebab dia guna full outer-wrapper .

    p/s : kalau ade nak tnye , tnye je k ?

    ReplyDelete

Post a Comment

comment me :)