happy new year !


Salam , hey-hey !

imia : yeay ! new year ! new year !
B : it's month ago lah , imia !
imia : yeah , of course lah dear , i mean CHINESE new year :P

haha , this thingy , i pretend not to be me , but , hell yeah , it's me ! happy chinese new year , Angel ! i'm back and i hope you miss me >.<  LOL . long short hiatus make me miss you , gurl ;)

eh-eh , stats imia meningkat ! LOL ! a day after my comeback [fuhh,yourwords,imia!] my stats rapidly increase , and my follower too ! 감 사 합 니 다 ! ok , hari ni i wanna write a long entry too ! sape tau dream high ? , mesti ramai kan tau ?! except for those who not a kpop lover , kan ? yang rarely bukak channel 391 dekat Astro .ᄏᄏᄏᄏ :D imia bukannye nak story tentang dream high , but tentang my annoying feeling at someone -.-' 

ade la sorang guy ni dekat FB la , my chingu , baik tapi suka kacau orang kot ! benci la pulak , sebab tu la imia selalu offkan chat FB uh , sampai nak talkie-lovely-chatty dengan chingu lain pun susah yang amat ! dia lelaki , dia baik , dia pandai , semua yang baik-baik lah kat dia , tapi imia jarang sangat-sangat nak layan BOYS ! seriously , imia tak tipu , dalam kelas , boleh kira tau berapa patah imia cakap dengan BOYS . tapi if they came with any of my favourite subjects , terlebih banyak cakap la kan , sampai tak terkira pulak -.-'

tapi , that boy is not either in my class or even my ex-classmates , rupa dia pun dah tak ingat , so sorry lah ! tapi kan , kalau dia handsome macam 태 민 kan bagus ! tak bisu dah :P bukan tak kesian , kesian , tapi lagi kesian kat myself , nanti imia tak dapat la nak mengtumblr-ing dengan tenang :P eh , cakap tentang tumblr kan , imia dah ada 4 angka follower ^^ , bangga-bangga , woot ~ 추 카 해 to myself ! seronok sangat kot , haha . waktu first time join tumblr , rasa macam eh , imia sorang je ke 2 orang follower ? hehe , thanks God , sekarang ni dah terlebih-lebih pulak follower mengalahkan follower dekat blog ni :P

ok , this post end like this , kosongnye , ehehe , ade sesuatu imia nak tunjuk , prepare untuk gelak xD
|
|
|
|
|



HAHA . lawak kan ? yeah , it's our taemin and onew ! babai and salam 'alaiyk ^^;;

Comments

Post a Comment

comment me :)