74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

what a weirdo name , ha ?!


Salam guys , ehem-ehem , tersedak pulak ~ setelah sehari berehat [ penat ] , kembali menulis di blog ini , semalam penat sebab fikir result PMR , sape tak takut weh , mula-mula rasa selambe je , berangan dalam kepala , pegi ambil result then balik , tunjuk dekat ma ngan ayah , ok , settle . tapi bila fikirkan mestilah tak semudah tu kan ? huaaaaaa ~ nak nanges ! macammana kalau ... ?? tamau tulis , kang menyumpah diri sendiri pulakk . and bila fikir , lepas ni tak nak stay sekolah situ dah , nak pergi jauh-jauh [ taderlah jauh sampai atas gunung kan ,, ] want to step on my own feet , separate ngan members yang aci baek tapi gaga [ sape tau gaga tu ape , baguss ] kann ?

gambar ni takde kena mengena dengan what we are talking about :))

wanna meet new friends yang entah baek , entah tidak kan ? weh , seriously i takde pengalaman lagi stay up hostel , sekarang i'm being nice bawah ketiak ma , makan pun orang control , kang aku pergi hostel , who wants to do the simple that , so the answer is MYSELF ! teringin ~~ [ weh , ni entry mengantuk , tapi ayat seterusnya , buat yang tak mengenali Imiarun , you can know me better here , ya ]

tukar tajuk , ok , kan aku ade bagi award kan ? i dah jelajah semua blog nak tengok how it comes ! emm , its really interesting kan buat award , boleh tau banyak benda yang kita tak tau , good ryte ? and from the entry , lot of peeps said

1) my font size , kecikkkan ? ha , sekarang dah besar , ok tak ? nak besarkan lagi tak ?
2) sape ingat header yang budak perempuan pakai baju kurung tu ? ala , yang muka sebek je tu , ahaha , ok disebabkan header tu muka sebek je , aku tukar dah header , eheh ^^
3) my name is weird ! ya , imiarun , its really WEIRD , actually , my name is nuraimi , i just terbalikkan letters tu je , thats why jadi imiarun , ahaha , doesn't it matter ? i tak nak reveal my own name sebenarnye , except for the well-known kan ?
4) and the last but not least , suruh i upgrade lagi my blog design , emm , yang ni nanti-nanti kot , sebab baru je tukar segala macam [ sape yang dah lama follow tau la , eheh ] , dulu , blog i teruk gila-gila , macam ... --'
5) and [ eh , ade lagi ? ] ramai yang adore dengan doodles aku tuh , cute ke ? kalau nak bandingkan dengan orang yang mahir , dorang mesti kate , what the bad tau kat doodles tu , tapi dah korang kate macam tu , ahaha , so , macam yang aku dah announce dalam entry yang lepas-lepas , satu entry satu doodle ^^

ok , entry yang penuh kemengantukan ni dah kembali SEGAR ,terlepas segala macam huru-hara in my minds lepas dah tulis semua benda-benda alah tu , haha , ok time for doodle ! here it is ^^


doodle kat ats nih , aku buat masa geram dengan satu orang ni , i just wanna help , tapi dia kata berambus tau tak , sah aku tak pergi dah blog dia , okk ! sape terasa bagitau dulu , kang salah -- . aku sangat geram tau tak ! kang tukar jadi domokun , baru tau , ahaha


ok , wassalam and babai :face75:

4 comment (s) :

Nurulezzah said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

pernah terpikir kenapa nama kamu imiarun, maybe terbalikkan..hehe..betul rupanya :)
baru kenal..ngee

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

hehe , :D

khaiyisah husna said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

doodle tu nak buat camne? kena download kah? fuh! jakun giler bab2 IT nih =.="

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

haha , tak jakun lah , kna download adobe iilustrator dulu , tp kalau bnyk duet , boley trus beli ^^

Post a Comment

comment me :)