untitled [ 4 ]

Salam and have a good day dear :)
Hari ni , entry penuh keinsafan . tadi sedang ber-blogwalking terjumpa satu blog yang memang sanagt berguna untuk aku , engkau dan engkau-engkau semua , last ayat nanti baru aku bagi link ye :D . kalau korang nak tau blog dia berunsurkan daily life macam blog-blog personal orang lain . sorry to said but the way she writes [ I mean SHE , that’s mean die adalah perempuan ] , sangat seperti HLOVATE , one of the writer dekat Jemari Seni Publication . die kembar ngan HLOVATE ke [ prasan tak aku CAPS all the letter of HLOVATE ? ] haha .


Ok , entry penuh keinsafan stop sampai ayat tadi je . hehe . ni nak sambung cerita pasal gambar . bukan doodle ye . dalam file doodle tak doodle dalam my documents aku tuh , dah ade 37 hasil doodle yang aku buat . jadi disebabkan trial untuk Adobe Illustrator ini hanya selama 30 hari , aku akan post hanya satu doodle sehari . eh-eh . tukar tajuk pulak . tadi aku nak cerita pasal GAMBAR lah .dalam banyak-banyak gabar kan , aku jumpa banyak gambar-gambar cantek , so sharing is kongsi , aku nak kongsi beberapa gambar yang aku jumpa atau sengaja diterjumpakan ! :D


ok2 . sudah . sebenarynya aku nak letak gambar-gambar yang homemade by aku/imiarun . tapi bila dah tengok gambar-gambar mereka , amatlah berbeza dengan yang aku punya . haish --' . so , aku rasa selain daripada my dream yang satu itu [ nak jadi medic student ] , aku nak jadi photographer tak bertauliah . hehe . nak sangat kamera macam mereka-mereka tuu :)) . hehe . sudahlah ye . aku rajin nak tulis tapi malas nak reka ayat . sebab aku tau ayat aku tak seelok dan semerdu dan sesedap ayat-ayat korang :D , ok seperti yang aku janji , nak bagi link the SHE tadi tu kan . ini link die => [ click ] . ok , got it ? babai and wassalam :D .
esok insyaAllah aku post lagi yer ;) . btw , ni aku wat seniri , jangan lupa komen . haha :D


Comments