smile itu senyum :)


Salam guys ! lol , tajuk tu dengar macam sarkastik je , hahaha , okey , semalam kerja aku kalau stay in front pc , of course smile and smile and smile , deep inside my heart , alhamdulillah maseh meniti ;) semalam hari yang sangat memenatkan ! because semua mak sedara aku call ! busy line phone hari tu , ahahaa ! mula-mula mak ndak call , beberapa jam lepas tu , mak su lepas tuu tettt .. *sudah , kang aku senarai semua kang buat habes masa aku je * alhamdulillah sangat-sangat ! huhu , sudah-sudah la tu post about result tu kan ?! sekarang masuk bab lain pulak :)


ok , esok , gonna meet my nephew again sebab kak hasanah aku tu balek sebab reception adek ipar dia , hehe , tak sabar nak jumpa hareez ! who's hareez ? lol , yang cute tu dia la tuh ! nak tengok pic hareez ? dia tu nak snap pic dia ya Allah susah tatau nak kata , gerak sana kang lepas tu , merangkak sini , adess ~




haa ~ amacam , cute tak , dia suka pegang benda tau , kalau orang rampas , dia senyum dua saat pastu dia nanges , ahahah , lawak siot ! eh , malas la , nak off , tengok cerita tu ~ ngee ! babai and salam ;)

Comments

  1. kakokemi,hareez super duper cutee!gigi dia yg x tahan tuh.haha

    ReplyDelete
  2. aah , gigi dia ada 6 btg skrg , lawak :P

    ReplyDelete

Post a Comment

comment me :)