pergi Amerika Syarikat , bukanlah !


Salam and good evening :)
Evening ea ? tatau pon . haha . these days was quite boring as I just stay kat rumah --> online , makan , tidur ! tak ke boring ,, haish . so , tadik aku pegi kenduri dekat A.S [ Alor Setar bukan Amerika Syarikat ] , kawan ayah buat kenduri , cantik gile bride die . wedding colour theme die = PURPLE ! wahh ! dapat makan nasi = rojak = kueytiau = bubur kacang [ bubur ngan kueytiau aku tak makan ] . full weh . rasa macam nak pecah perut .

Pastu pegi solat kat Tesco sebab ada dua family members dalam rumah aku ABC .so , yang ABC tu jalankan kerja mereka bershopping , yang lagi dua orang nih pegi solat . weyh ! ni bukan nak aibkan sesape . tadi waktu aku ambil wuduk ade sorang kakak ni , rambut die kaler MERAH , nak kate rambut asal , NO WAY ! mana ada orang rambut asal kaler merah . kontra habes dengan pegi masuk surau Tesco yang besar kecik tu . ish2 , lepas solat ingatkan dia nak pakai tudung , tengok2 hampeh ! tak pakai tudung , aku tau ramai orang tengok dia , mungkin dia tak perasan kot . tapi kan ,, kalau rambut dah MERAH , camna air nak pass dekat rambut dia ea ? takkan inai kot . takat letak dekat jari pun , jenuh aku tunggu bagi nak merah [ tapi dok oren gitu je ] , inikan rambut !

lebeh kurang macam ni merah nye :(


Fuhhh~ sudah-sudah . mengutuk pulak . lepas dah habes solat , aku pegi shopping ! macam2 ragam wey ! satgi makhluk Allah tu nak yang ni , satgi makhluk Allah yang sorang lagi nak yang tu ! haha . aku pon banyak gak demand aku  :D . dan kami sudah beli bahan untuk buat Kek Baik . eh , bukan , Kek Batik la . bahan-bahan yang tadak dekat rumah aku hanyalah biskut Marie dan Milo [ kitorang jarang minum Milo , Oligo Coco pun tak , Vico pun tak , Ovaltine pun tak ] , haha , apsal aku senarai semua coco malt drink neyh ? :D . dah tu . turun bawah nak BALEK . pastu kena pilih antara kek [ dekat Confectionary ] atau pizza [ dekat Pizza Hut ] . and the food chosen is PIZZA ! fuhh ~ nak pilih pizza tuh satu hal , nak tunggu pulak pizza tu siap . sempat lah aku mengsnap moments semasa menuggu tu .ni haa .







Dahtu , dalam kereta baunya menusuk kalbu kot ! hehe . dahla kot , sudah puas aku menulis , dan sudah tentu penat meniti di bibirku setelah sampai dekat rumah –‘ .ok sudah . sekarang aku nak tunjuk doodle aku , yang dibuat khas untuk cik anis adila , couple version . hope you like it , Dila ^^


Babai and Salam Alaiyk :D

Comments

  1. purple?? <3 mst lwa kan depa~~
    doodle tu kan..
    emm..kmi trharu~~
    isk isk .
    rmbut kmi sjak bla jd lwa g2??
    haha..

    ReplyDelete
  2. ape yg purple ?

    doodle tuh km saja ja wat , masa lpg , hehe , rmbut boy ngan girl tu abaikan , nak bg lawa , kna wat len ckit , ahaha

    ReplyDelete
  3. pngntin laa..

    haha..
    tawu2. rmbut kmi ala2 mee mggi :)
    hahahaXD
    jngn hbaq kat owg taw.

    ReplyDelete

Post a Comment

comment me :)