oh ! my baby xD

Salam guys , eh2 , so sorry , baru je perasan yang semalam tade entry , ahaha , busy all days watching 헤 루 배 비 and 가 요 대 준 award . wah , totally happy , ngee ~ eh2 , kan ade tengok hello baby kan , sangat comel lah 요 근 tu , rasa macam nak cubit je , ahaha , btw , i've edited some pic of him , using my PS ! these days , i'm always editing pic and that's why i'm using new header , ahahaa !


hey ! he's damn cute ryte ! with his 애 교 , no one will never fall in love with him ! lol ! i kept blogwalking and the most entry are about BOLA ! i mean football ea . yeah , now i'm proud for being Malaysian :P [ selama ni pun bangga jugak ] we won 4-2 on Indonesia , ryte ? no laser case because we are satu rumpun jugak kan ? no need to fight on because of that case , eh-eh , tau tak dapat cuti free un ? tapi Kedah memang cuti kan hari ni , so ade orang kata Ahad ni no need to school , is it true ?! give me the answer quickly ! oh , i hope we will school as i'm going to cop ape yang perlu , ohoho :D

eh , stop ryte here k , wanna watch ******* ***** . ahahah , of course korean programme :) , you know that i'm totally in love with korean thingy :) , see you in da next entry . babai and salam 'alaiyk , 안 영 !

ps : eh , no need to go to google translate , sebab maksud dia tak sama :)
pss : knowing how to write hangul now !
psss : ade tak sekolah ajar hangul ?! ahaha

Comments