Kontest Blog Paling Kawaii


Salam again ! eh , two entries in an hour ? ahaha , ok , i'm currently tagged by adek efa and sis eryhana , thanks babes xD . eh , ni entry contest tau , sape-sape yang kena tag , sila ambil , jangan malu jangan segan :)

Yang pertama sekali , korang wajib ada blog .
Follow blog aku ni supaya bila aku update apa², korang akan tau .Senang kan mcm tu ?
Like fanpage blog ini di Facebook
Buat satu entry bertajuk Kontest Blog Paling Kawaii dan link kan terus pada blog saya atau link entry kontest ini . Ambil gambar di atas ni sekali .
Bila dah buat , sila comment di ruangan comment di bawah . Jangan ngade² comment kat tempat lain pulak :P
Kemudian tag 4 orang blogger lain .
haha , syarat-syarat dekat atas tu semua imia dah follow ! ;) emm , wanna know more about this contest ? just click gambar tu je , x pun klik sini .sekarang nak tag pulak kan ? imia tag :

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. joined.. but can i only tag 1 person?? i did what u said..

    ReplyDelete

Post a Comment

comment me :)