74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

i've got an award !

Salam guys . hari ni tatau la nak kata apa sebab follower bertambah dan bilangan visitor pun meningkat , thx ya kepada semua pelawat :D . hari ni , tambah lagi seronok sebab dapat AWARD ! weh , st time dapat award , sape tak bangga , HAHA !



Beautiful Blog . adakah blog ini cantik , aku rasa macam serabut , tapi dah kata 1 Ummah , blog aku layak , so ambil je la ea . hehe . thx ya 1 Ummah , i will miss you like orang gilak , HUHU :P selalu tenok blog makhluk Allah tu dapat award rase cemburu je , teringin nak satu , kalau nak bagi tigaempatlima pun takpe , lagi baguss . hehe . dan setiap award mesti ade soalan [ bagi sesape yang tak tau la , aku tau aku ketinggalan zaman ] . soalannye adalah [ bunyi drum ] :


a . Berikan satu nickname untuk saya [ pemberi award ] .

blog ilmu saya [ sebab saya suka baca hadis2 yang ade kat situ :) ]

b. Ucapan untuk pemberi award . 

ya Allah , thanks ye sebab sudi bagi award kat saye , terharu tau sebab ini st time dapat ! thanks lagi sekali ^^

c. Listkan 6 artis/band/group yang korang minat .
  • T-ara [ senang Kpop , haha ]
  • Maher Zain
  • Yusuf Islam [ dengan kanak-kanak tu ]
  • Sami Yusuf
  • Nikita
  • Soko
d. Bagi award ni kepada 10 blogger yang mempunyai blog yang cantik dan cun .

saye tag kamu , kamu ambil ye ^^
ini aku buat doodle khas award version sebabb aku st time dapat award ! hehe . :D

ok , sampai sini sahaja . insyaAllah esok aku post pasal Kek Baik . eh2 , Kek Batik . haha . babai :D

9 comment (s) :

Nadia (: said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

thanks for tagging me <3 :)

dareDEVIL said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

syukran sbb tag ! <3 kakokemi

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

nadia : wc :) , sy tag sbb blog kmu superb cute

fatimah : ya2 , wajib tag kott !

budak purple said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

timakaseh aimii .
:))
lg bngga nma dok mla2 XD
gagaaagaga~~

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

hehe , ye , sbb km slalu igt ampa :D

Miza said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

hi :) thanks for dropping by. I super love your blog! Its full of muchness aha >:D and mana you doodle all that? Nak try jgk although i know i suck in arts even in doodling heeee malu malu.

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

miza : ahah , my doodle is BAD , hell yah i know it . erm , you must download Adobe Illustrator or if you had so many money , purchase it :P .

Miza said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

oh i do have adobe illustrator i think haha thanks. Naaaah your doodles are all cute :)

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

oh , not so lah , all inspiration ar by someone , btw , wanna see ur doodle , please ^^

Post a Comment

comment me :)