grrr , CUAK !

Salam , waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! so scared ma . i'm freaking damn much , just boleh berserah kepada Allah , doa kat dalam hati tak putus-putus , nak dapat straight A , 9A ! O Allah ! I want to get 9A , for the sake of You , I beg you (t.t) . dah nanges , huhu 



esok , just redha dengan apa yang Allah nak kurniakan , insyaAllah i can ! give me strength , my Lord ! i hope i can face this :) , haaaa ~ for other PMR's students , good luck ! tadi bukak FB , macam-macam status ada , then TERtengok event , lagilah ~ huhu , semakin cuak , pray for me 9A ya dudes , i really wish it xD .
grr , harap-harap boleh banggakan semua orang dengan result kali ni dan harap boleh tersenyum lepas dapat result , i really HOPE that ! waktu nak mandi , just boleh tengok cermin and i tried to smile , but i cant , butterflies fly in stomach ~ nervous gila kot !!

should i say PMR makes me nervous *sigh


emmm , khalijah , my besties , tatau pun yang result keluar esok , ya Allah , alhamdulillah adila mesej , kalau tak mesti tak ambil result , macam hanna , hanna ? do you really don't want to take the result ? :o
bet you will got straight A lah , face it hanna ! :) ok , entry ini sudah terlalu panjang buat calon PMR yang bernama Nur Aimi Najiah yang sedang dalam mood = cuak ! ni , hehe , ok , sempat membuat doodle hari ini ^^ , doodle menggambarkan perasaan sekarang nih , sanagt cuak ! *sigh



ps : boleh tolong pray for me tiap-tiap kali lepas solat ?
pss : i wiil pray for you all
psss : sewaktu tangan menaip ni pun dah terketar-ketar -.-
pssss : banyak typo , sebab ketar , sorry !

Comments

Post a Comment

comment me :)