kontest blog terkemas !

*warning-this entry is in Malay and bit off English , so , clueless Malay language , ignore this post ye*

Salam guys , huhu , this entry sangat awal di pagi hari , now its 0631 am and i'm already pray and breakfast ! ngee ~ actually my kaklong's reception is TOMORROW and i have to [ tak terpaksa ok , memang nak buat ] go there to help them prepare la . weh , intro terlebih panjang pulak . now i want to answer all taggies and award yeah ! contest entry kena wat asing , so aku post two entries hari ni ^^ , btw , interesting contest je aku join ^^ kalau aku rase boleh menang sikit [ menang maksudnye tak dapat no. last la ] kan aku penah kata , aku kalau datang bab contest , tak pernah menang , so contest kali ni , asalkan tak dapat no. last kire menang la kan ? hehe ~



ok , contest yang aku join ~ contest kak hanna and kak fiza ~ diorang ni partner in crime la . buat contest pun same-same tau tak ;) ok this contest tag is from alice , thx dear :)) jom mula !! ok , kalau nak tau lebih lanjut , pegi ke sini >>click<< akak-akak sayang , saye dah buat entry ! hehe , sekarang kena tag 3 orang kan ? ok saye tag :
  1. ruby :D
  2. tyka :D
  3. diba :D
ok , jom tengok syarat-syarat yang dikeluarkan [ ok , aku tak pandai pilih the suitable words :P ] oleh kak hanna and kak fiza kite ni ^^ . 

  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D [done]
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah . [done]
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni . [done]
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha . [done]
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina. [kak , saya perempuan :P]
  6. tag 3orang blogger ok :) [done]
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha [thx kak :P]
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :) [:)]

ok , dah siap ! thx kak hanna and kak fiza , pilih imia ye ! lol :P

Comments

Post a Comment

comment me :)