weh , so sorry !

salam .
aku mintak maaaf sesangat sebab aku tak post entry semalam
lupe lahh 
my dad balek .
ingatkan nak tulis entry tapi luper lah
my dad ngan adek sebok cerita pasal banjir 
haish 
banjir semkain terok lah
memang tempat aku tak terlibat langsung sebab atas bukit sikit
err .
sebenarnya memang aku tadak idea nak tulis apa .
so aku merapu je la naih
kalau tamau baca atau nak berenti kat sini pon takpa .
i'm so boring tough .
ok .
aku nak cerita pasal conan
waa !
aku minat cerita dia
sebab aku minat benda2 yang perlu diterokai
ececey , mantapnya penggunaan perkataan
haha
ok sudah
mula2 nak tulis pasal conan
ta jadik lahh
babai
nak pegi makan !
kan tengah hari dah



eh2
nak tulis lagi lah
hehe
sori2
aku teringin la nak edit gambar macam atas tuh
gambar dia nampak lawa la .
haha
ok
babai
:)

Comments