74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

stack pack =.=

salam
haip !
lama ta jumpa .
heh .
sori , bukan malas ,
tapi line tefon rumah aku drop !
membuatkan aku tak on9 dua hari ,
so , no sorry for me ya !
farah boleh kata aku merajuk dengan dia sebab dia call aku tak angkat !
ain pulak kata aku pegi kenduri dekat Norway !
haha . diorang berdua amat childish + lawak
ade ke patut .
ish3 .
ok , disebabkan aku tak on9 ,
aku rasa macam dok ceruk dunia mana tatau .
tadak phone , haish =.=
susah2 .
aku menghabiskan masa aku dengan mengedit gambar ,
kan aku penah kata ,
aku nak edit gambar bagik lawa macam hari tu !
ingat tak ?!
aku tau korang ta ingat .
sila klik older post untuk makluman lanjut . heh .
ni la hasilnya , aku rasa ta berapa jadik .
huhu T.T

















and of course
darling2 sekelian ,
the last pic itu bukan aku yang edit .
hehe .
yang tu amek daripadada encik tumblr kite lahh
ok , kat rumah .
aku baca novel .
latest novel 143 ngan sweet sour.
both biasa .
tiada setanding dengan hlovate's .
aku juga telah edit .
nak tengok ?
hehe .
yang ni edit malas2 namanya




ok . i'm done with this post .
seronok ?
tak , aku tau jawapan dia .
ok
babai
see you in next post
about encik tumblr ye !
 

15 comment (s) :

budak purple said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

lawa2!
pndai edit~~
err..
noVEL TU SyOK x?
ehem2..
hee;)

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

hak2 . novel tu . bolehla . tadak la syok sangat . edit ? haha . st time edit lagu tuh . lawa pon ada , pelik pon ada :()

budak purple said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

hee..
lwa la jgak~~
xda plik aih~~

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

err . tak kot . kali ni lupa letak nama dila . haish ~ sori2 . hehe . tapi ada gambar dila ^^

budak purple said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

haha..
xletak pon xpa aih..
aah..nseb da gmbaq tdung jd,,
hee..

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

hee . km tau . km boh yang jadik la . haha . xkan nak boh gambaq yang dila tgh tggu azan tu kot . hhe

budak purple said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

hha..
jngn la ingtkan..
dah tqenyih nie..
kuikuikui~~

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

haha . qenyeh la anda sampai pagi esok , walau dalam mimpi . hehe

budak purple said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

hee..
smestinya.
^^

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

sudah la ye . haha . penat . sebab kena repot . kuikuikui :D

budak purple said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

haha..
oke2..
last nih..
daaa
<3<3

k.umai said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

budak2 zaman sekarang tak suka bca novel FT ke?

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

kak umai : oh , ada baca kak . tapi tak banyak . novel written by hlovate jugak macam FT . islamik dan membataskan pergaulan . tapi novel2 FT susah nak dpt .

k.umai said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

aah. hlovate pun ok..tp hlovate ringan skit bbnding ft. aah, ft susah nak cr kat kedah..sllu bli kat kl saja...nway, enjoy reading bhan2 bmanfaat, semoga membantu kematangan

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

thx kak umai . moga aimi dpat hidayah . huhu . ft kat kl bnyk ea ? nnti nak try survey kat mph lahh

Post a Comment

comment me :)