74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

selangor , i'm coming

salam
hari ini aku tulis entry sesangat awal [ bagi aku la ]
sebab semalam kan aku tak post apa2 .
i lupa lahh .
hehe .
rumahku kini semakin riuh sebab adek dan kakakku balek !

happy seperti bintang itu :)

waaa , ari ni [ satgi ] ,
aku da nak bertolak pegi selangor ,
btw , suma orang puasa , jadi boleh pegi dengan awal .
aku tak percaya dah habes pon sekolahku itu .
fuhh ~
sambil tulis lagu ni , aku sedang dengar lagu replay-noona , you are so pretty .
hehe ,
aku tatau la kat sana aku on9 ke tak .
tengok dulu la kott .
cehh ~
ok , aku sangat mintak maaf kalau aku tak post entry untuk esok , esok , dan seterusnya ye .
babai .
btw , SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA .
may Allah bless us .
:))

p/s : credit to sweet again :)

0 comment (s) :

Post a Comment

comment me :)