74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

drama itu .. !

salam semua :)
hi ! 
today , nak share tentang korean drama 10 episodes
title : tree of heaven
rating [ for me yah ! ] : tak best langsung :D
tapi lagu-lagu dia damn best  wey !
lagu blog aku ni [ bukan lagu , cuma humming je ]
jugak dari drama ini ^^

haish ! baek baca buku :))

haha . EVIL ye aku neh .
rate cerite orang sampai macam tuh sekali .
cerite dia seronok weh !
tapi ending die macam PENYAPU !
eeeii ! geram , apsal la hero die meninggal la last sekali .
haish =='
ok , entry penutup hari la katakan , 
so its not too long as i'm so sleepy now 
but hell yah , 
masuk bilik nanti mesti not in mood nak tidur dah .
err , aku dah sangat teringin ka pergi korea la .
HAHA !
tadi aku sudah berjaya menguasai semua alphabets korean !
dah boleh tulis nama sendiri dan kawan-kawan .
damn happy kot !
dah boleh faham 10-20 words .
haha .
aku semakin menguasai bahasa orang kulit susu nih !
huahua !
kalau korang nak tau jugakk ,
hari ini aku belajar banyak words yang boleh lah dikatakan penting , u know .
untuk digunakan dalam daily life :)))
hehe . seronok tak terkata sampai boleh taip jep , hehe
ok , entry PENDEK ini
sampai sini jep .
daaaa ~
babai :)



0 comment (s) :

Post a Comment

comment me :)