74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

pabila aku renovate blog

salam semua .
okeh .
disebabkan hari ni aku punya mood untuk renovate blog
banyak sangat .
aku nak post la tentang makeover your blog to be awesome as mine.
ramai kata aku punya blog cantik sangat
tapi aku rasa macam tak
cause aku nak blog aku jadi macam blog sis ynn .
blog dia . fuhhh .
simple + kemas tapi cantik .
aku suka blog camtuh . [ berangan ]
bila la aku punya blog boleh jadi cantik camtuh .
aiyakk~
hari ni , aku pi skolh cam besa .
takziah buat sesiapa yang handsetnya dirampas
huhu .
pastu maen apa ntah .
isi air dalam paip yang berlubang sampai bola pingpong tu terapung
bagi aku la .
kumpulan aku menang sebab km first group yang buleh terapungkan bola pingpong tu .
tapi setelah 30 saat ++ murni ta dapat tahan dah .
sian tangan dia ~
dahtu , lepas rehat , tolong cekgu bersehkan luar pejabat ,
na tanam pokok apa ntah .~
syok gilaa !
dah la dapat air free ~
ngeh3 .
ok .
sambung esok pulak yee .
i sudah malas .
babai .


2 comment (s) :

budak purple said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

ya2!
trima ksih krana mgucapkan takzaih~~
^^
waaaaa!!!

imiarun said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

haha . sama2 . laen kali kami cakap lagi ^^

Post a Comment

comment me :)