budakk sengal =='


Salam .
Kita jumpe lagi yep !
Hari ni nak cerita tentang ape ye ?

wondering . . .

AHA !
Bukan tentang any contest ye .
Walau hati ni teringin sudah hendak post entry contest ituhh ~
Hari ni mengenai budakk
Name sebenarnye aku tatau since aku kenal dia melalui YM .
Sah lah dia tak tulis nama yang betul cause dia letak nama YM dia Puteri Kasuwari
Sejak bila mode zaman aku berubah ye ?
Haish ~
Aku pun ingat lah dia ni perempuan .
Sebab ayat pon lembut yang amat , kalah Zahra’ [ sapa kenal , dia tau ]
So , aku suruh die panggil aku Puteri Hang Li Jo .
Sempena name Johanna dalam 5 Tahun 5 Bulan :)
Dia tanya aku nama sebenar , so sebelum aku jawab ,
Aku tanya quest yang sama .
Dan kami agreed nak post sama 2 .
Jam 1543 [ masa tu jam 1540 ]
So tepat jam 1543 aku post lah nama aku yang sebenar ~
Cengeng punya mamat
Dia kata nama dia Puteri Kasawari Lekiu .
LELAKI ! OMG !
[ takpon pondan ]
Rasa macam nak ketuk je laptop kesayangan kakakku ini ==’
Ape pondan ke dia tuh
Pastu aku kate la , sila JUJUR !
Dia boleh taip
“ awak , ni jujur la nih “ [ FYI , aku kate tanak cakap awak2 nih , dia yang nak , katenye sopan sikit]
Aku punya lah jujur + amanah
DIA kejam ~
Pastu aku terus invisiblekan diri ,
Pastu dia BUZZ !
Aku pedulik ape .
Dia siap hantar mesej SORRY !
Ade la kot dalam 50 kali .
Aku tetap dengan keinvisiblelan dirikuh .
Pastu dia post nama sebenar dia !
Nak tau apa ?!
Heh ~
Memang lawak ar ~
Haha . aku gelak EVIL lepas dia post nama dia ~
Nguahaha .

yah ! i know that :))

Aku tanak gitau nama sebenar dia ,
Unless ade orang tanye ^^
Huahua .
Ok sudah ,
Kita jumpa esok insyaAllah
Babai :)))

p/s : credit to sweet again and again :)

Comments

  1. Muhammad Bakar Ali . haha . km gelak ja :D

    ReplyDelete
  2. ha???
    biar btoi??hak6..
    lwk gla,,,but still agk kjam gak lar dye 2....

    ReplyDelete
  3. oke kita agk JAHAT muehehe . kan3

    ReplyDelete
  4. syira : aah , sanagt kejam kott .
    timah : ya , kita memeang jahat . :D

    ReplyDelete

Post a Comment

comment me :)