74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

imiarun says sorry !

salam .
sorry for the incovenience i'd made here .
truly sorry dudes for privating ma blog .


i'm renovating this blog to be a better blog . 
joesonghabnida , bianika , afwan ^^
ok . 
disebabkan aku rehat dua hari , entry ni ta semetinya kena panjang kan ?!
heh . aku malas + cari alasan untuk tidak update post .
haha . dua hari lepas , sukaneka . macam kids growing up !
hak3.
guys group aku memang taleh harap langsung .
kalau tak kerana aku + geng aku sporting , mesti kalah dah suma games .
hehe . BAD . tapi kitorg telah menang 4 hadiah . kira ok lah tu cause 4 out of 6 !
semalam ! amat boring di sekolah ! [ ta payah panjang2 utk semalam ]
hari ini ! waaa ! seronok sangat !!
cooking battle ! walaupun aku tak join aku telah jadi juri TAKkehormat .
so , paling sedap , emmm , aku suka cornflake anis . aku suka jugakk ban batu karang intan .
which one better ?
err . conclusion , suka dua2 .
hehe . aku memang kuat makan . tapi berat aku turun jep ! turun sekilo semalam . 
aku timbang dekat dalam setor sukan . 
huahua !
berat aku **kg .
sapa buley teka ta bagi apa2 .
heh. :D
ok sudah .
malas tuleh panjang .
it ends 'ere
101102 . 2109

0 comment (s) :

Post a Comment

comment me :)