74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

contest ? ape ituh ?

salam .
mood better this day :)
hari ini berdasarkan tajuk aku tuh ,
da tau korang akan agak keboringan .
tapi aku kesah , sebab kalau korang rasa boring 
mesti korang tanak visit blog aku lagi wehh .
aku love korang ,

jangan tinggalkan belog ini keseorangan [ atau kesebuahan ? ]
ok ,
aku punya entry dalam chapter contest :)
aku telah dijemput oleh Najiha .
die ta kate pape , cuma dia invite aku .
aku tidaklah terlalu tertarik dengan ganjaran yang diberi 
cuma the theme used sangat adorable sempena cuti2 sekolah ni .
tentang SAHABAT .
tajuk contest ini adalah
Di Mana Sahabat Baik Anda ?
ya , sahabat = kawan = sodiqah = sohib
aku nak join this contest :)
ini dia punya rules and regulations dia ^^

Salam...
arinie sya ase nak buat contest la...
sbb tangan ni dah gatal nak bgi adiah at kowunk...
ari tu sya ade buat contest...
korunk x nk join...
maybe sbb malas tules la kowt kan...
tapi takpe...
ni sya bgi senang pnye contest...
contestnye mari bergambar bersama sahabat karib anda....
posingla mcm mane pon... dgn sahabat karib kowunk...
bagi mengancam sket pon bley...
cun2 agy arr...

SYARAT-SYARAT PERADUAN

* Kowunk mestylah ade sahabat karib an. Mesty la suke bergambar dengan die. Betol tak. Oleh itu peraduan ini akan menyuruh anda bergambar/posing habis lah dengan kwn karib kowunk tu.

* Setelah itu kowunk edit la bagi cun skit gambar tuh…

* Pertama: Bergambar dengan seorang je kawan ataupun Bergambar bersama geng/kumpulan anda.

* Setelah itu, ceritakanlah sedikit tentang gambar tuh.

* Gambar-gambar anda mestilah dibuat sendiri di dalam blog sendiri dan janganlah lupa meninggalkan URL anda gambar-gambar anda supaya saya senang mecari blog anda.

* Kalau anda bukan ahli blogger, anda boleh meletakkannya di facebook dan tag saya. SAIDATINA AISYAH HUMAIRA

* Senang aje kan…

Hadiahnye ialah:

o PERTAMA: top up RM 20 + Teddy Bear / Lelaki - T Shirt

o KEDUA: top up RM 15 + Buku Nota

o KETIGA: top up RM 10 + Buku Nota

# PERTAMBAHAN HADIAH : Rakan yang paling banyak membawa rakan-rakan anda menjoin CONTEST ini akan menerima top up RM 10.

TARIKH TAMAT:

1 Januari 2011

Tarikhh Tutup itu adalah tarikh hari jadi saya...

Saya buat contest ini sempena hari jadi saya yang ke-16..

yang atas itu bukan lah aku yang tulis ,
sesungguhnya aku hanya mencopy sahaja .
puan punya contest hebadd ini ialah 
dan ini link belog puan contest
yang comell ituh [ ayat bodek ]
sesunggunya aku tau dia masih cik , tapi aku nak tulis puan jugakk :)
ok .
entry untuk hari ni tak menarik perhatian kepada sesiapa yang tidak berminat bab2 contest nih .
tapi pasti ada jugak yang akan berminat for sure :)))
kakak aisyah , 
nanti saya post entry mengenai gambar2 tu ye .
saya nak post sekali ngan kawan saya .
and maybe jugakk sebab tanak orang tiru ,
nanti saya inform yek di FB :))
babai and wassalam ^^



5 comment (s) :

budak purple said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

yala..
kwn awk tu pndai la kan..
dia kata jngn post awai2..
hee..
tp en3 dia pon hlang..
HAHA :(

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

aah la , kwn saya tu pandai , tkut org tiru . hehe . tp entry tu dia buat laen kan ? haha

budak purple said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

bgus kan kwn awk tu ;)
aahh..
td kwn awk gtau saya..
dia wat laen dah en3 tuuuu..

이 미아 룬 said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

eheh . rajen sungguh . :)))

budak purple said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

well :))))))))))
haha..

Post a Comment

comment me :)