74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

SHINee

salam .
hari ni sangat happy .
dah la tadi maen bowling strike .huahua .
untuk entry yang kedua pada hari ni , aku nak cita pasai kumpulan SHINee daripada Korea.
ish. mula2 tgok depa2 nih . tak minat langsung . mcm pa gi depa ni .
pastu aku mula la tengok cerita hello baby shinee dekat youtube .
baru aku tau depa ni amat lawak .
aku tengok klip video depa tak pernah tak gelak .
dok buat entry ni pon dok senyum2 i . hhe ~
mai aku prkenalkan sorang2 ahli kumpulan SHINee ni .

key buat lima . org lain buat dua .apa daa


first sekali Onew . aku tatau la nama penuh dia pa . yg aku tau . nma singkat2 dia ja .
dia ni amat la comei .
muka peace dia .

ok yg kedua . nama dia Jonghyun . dia ni paling lawak . hha
comeinya dia snyum .hhe
errr.
yg ketiga nama dia Key . dia suka buad muka comei . mcm pompuan pon ada .
hhe . suka muka dia .
dia hensem pa .
yg keempat nama dia Minho . dia sangat hensem [ bagi aku la ]
hensem ooo .

sangat hensem!
yg terakhir nama dia Taemin . paling muda . 16 tahun [ tua setahun ja drpd aku ]
 org pernah igt dia ni perempuan . hhe
comei ooo . hhe

aku mula tengok depa ni dalam program ni . Hello Baby SHINee.baby yang depa adopt tu . masyaAllah cute sangat .ish3.jeles aku.nama dia Yoogeun .
comeinya !
eeeiii . comeinya !!!!
ok.video ni sedeyh sgt . ni waktu episod last . depa kena brpisah dgn yoogeun . hhu T.T






ok . aku post video . make sure yang ampa tengok sampai habes . sebab ending dia amat lawak . trutamanya video yang kedua .hhe








ok . babai . hidup SHINee . hhe . daaa

0 comment (s) :

Post a Comment

comment me :)