74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

SHINee II

salam .
korang nak tau sepanjang hari ni aku buad apa ?
lepas balek sekolah macam besa aku terus on facebook ngan blogger nieyh .
dah boring baca notifi. aku bukak pulak comment kat blog aku yang hamper jadik pekasam =.=
lepas tu , disebabkan boring , aku bukak la youtube .
asal nak dengaq lagu , teringat pulak speaker rosak . haishh -.-
pastu tengok la video yang dah ada eng sub kat bawah .
apa lagi kalau bukan video group SHINee .
aku pon tatau pasaipa kebelakangan ni aku suka tengok Onew ~
dia amat lawak . muka dia ada la iras2 ****** . pastu caring pulak dekat member laen . huhu
tadi aku tengok la 2PM with SHINee . Nichkun ngan Minho mcm *&^$*#
haha . sapa tengok dia tau . sapa tak tengok buad2 tau . huahua .
tiba-tiba aku minat 2PM pulakk .
aiseh~ takleh tengok kumpulan laen dah . satgi dok jatuh tangga dengan kumpulan laen .
baru aku tau Nichkun tu amat hensem <3 . heh . gatal
pastu da abes aku jelajah semua video SHINee ni .
aku jumpa pulakkk koleksi video yang aku tak tengok lagii . tapi esoklah kot aku tengok .
sebab aku tertarik pulak dengan SNSD aka Girls Generations ni . tak tertarik kepada orangnya tetapi tertarik pada gelagat  mereka.


jap . korang kena tengok video ni . amat lawak ! [ seyes mesti korang gelak punya ]


yg ni full version . part 1


full version jgkk . part 2






kalau nak yg non full version . klik kat link ni .
takleh embed code [ disabled code ]
youtube/jessica




ok . sudah la ye .
memang ada makhluk Allah sorang ni kata . entry aku pendek semacam .
sorry. i malaih tulis . hhe . daaa
babai . love u all

4 comment (s) :

mak gajah bini ayam said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

emm , kakokemi . nickhun kmi punya . amp amek minho dh la ye .

imiarun said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

hha . minat jugak ye nichkun tu . errr , km nak amek dua2 boley ? yet , i'm playgirl . hhe

mak gajah bini ayam said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

aip2 . playgirl naa . huuui , sakan . ameklaa , as long as amp x amek maher zain kmi . hehehe

imiarun said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

hhe . ok . km ta minat sgt dgn dia . bnyk saingn . you n dila .OMG . too hard !

Post a Comment

comment me :)