pening !


salam .
ok . hari ni amat pening . tak terkata .
  aku sangat tak larat . mcm $%^&
huh . soory k , esok aku post dua entry disebabkan entry kali ini semestinya pendek .
tapi bila aku baca versus tadi .
rasa ok banyak kot .
macam AO kata ." bila kita rasa susah , cuba tengok orang yang lebeh susah daripada kita ."
aku rasa macam betul pulakk sebab tak semestinya aku yang paling tak larat dalam dunia ni .
mesti ada punya yang lebeh pening + sakit daripada aku .
aku petik apa yang Minn kata pulak . " Al-Insyirah . bila baca hati jadi tenang ." aku nak baca . tapi ....
ok . stop .
Jasmin pulak kata . " Allah takkan bagi ujian yang kita tak boleh tempuhi."
ok . sudah .
aku sangat setuju sebab i'm still can survive this life with all those hard =.=
Ked pulak kata ."I know you since you are in the amniotic fluid la , Minn."
ok . yang ni aku kureng setuju cause i'm not Minn .
tapi yang betulnya , aku boleh betulkan ayat kepada ini . " Allah knows you better yet you are in His Hand."
this absolutely right !
"when the dizzy comes , i feel like my head was trembled by someone and was hit by a bulldozer -.-"
and it ends here . sorry .

Comments