maen bowling !









waaa . hari ni . aku pegi sekolah macam biasa . mak aku kata  . " tayah pi skolah la . bukan dok buat apa pon . "
aku jawab . " hari ni orang nak pi men bowling la mak . dekat pacific ."
mak aku kata . "aik , awat ta abaq ? berapa tambang semua nak pi sana ? "
aku jawab . " RM10 . orang dah bayaq dah . lupa nak abaq . hhe "

sampai sekolah aku ngan kawan sembang2 macam besa kat bus stop . dahtu , kami semua pi dekat dataran rohaniah . dok tangkap gambaq sat .

dila sengeh ja . XD

suma comeyll .





 

k . dah brtolak . dlm bas . aku sngat malas nak snap pic . ok . sesudah smpai di bowling area , aku snap la . ape lagi kan ? 



yg ni blur la .


kami semua tunggu punya tunggu . depa suma tak maen2 jugakk . aku ngan dila pon start la maen . fuh . dila first time da kena . aku masuk longkang . maluu ! semua orang tengok weh . lepas kami dua maen baru la depa suma nak maen . haishh . aku yang malu !!

dahtu . aku tatau nak tulis apa . aku letak gambaq je la .
aku kebluran .

ain yg terpkasa . hha

tu . nak buleh da

bola bowling ini SANGAT berat .

ehemm .

aku akhirnya berjaya strike . walaupun sekali
eh . gmbr trblik .


ok . aku no.2 jiah won thiis

aku baling msuk longkang je . =.=

yg ni ok bnyk kott

yg ni ain punyaa .


jiah , the champion

ok . gambaq 2 yg sedia ad kat ats tuh . aku tak tau nak ubah bagi jadi dok bawah . malam ni lagi satu entry kan ? ala . lupa pulakk . kan aku da janji semalam .
ok . ddaaa . babai

Comments

  1. kami suka la en3 ni sal gmbaq kmi first!!
    huahuahua~~

    ReplyDelete
  2. hhe . km nak boh kat bwh tp tak reti . ngeh3

    ReplyDelete
  3. hah??
    he. kan.taw dia jd kat ats.
    tp bla wat2 bule la.

    ReplyDelete
  4. ooo . km mls nak btui dah . hee ~~
    satgi dila tgok entry km yg kedua naih . lawak siot ~~ ada klip video

    ReplyDelete

Post a Comment

comment me :)