74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

ke'stupid'an

salam .
moodku hari ni ialah ke'stupid'an.
asal la aku ney kebengapan hari ni .
naseb baek aku pandai cover . phew~[lega aku]
nyaris-nyaris rahsia aku ngan besties aku tak pecah .
kalau tak lunyai la aku ~
ok . hari ni memang aku ngaku malas sikit nak tulis entry [ sebenarnye bnyk]
st reason sebab adek aku ada . ssah nak tulis entry . kacau ja nak tengok video apa tatau .
ni ja time yang ada untuk aku tulis entry disebabkan dia khusyuk baca buku [ nak final exam tu ]
emm. hari ni kerabat bukit 8888 for da second times [ actually aku tatau kerabat tu apa , yang aku tau kerabat diraja etc , pastu tadi depa dok kata kerabat bukit , so ? ]
besa ja . best jugakk sebab tak ramai pi . da sampai sekolah . ckgu sabariah ajaq wat magik . fuyyoo .
syok tak terkata . tapi dekat magik belah pisang tu , aku tak reti . hancur roti sebab nak buad experiment .
pastu aku tanya la cekgu . macammna nak bagi jadi magik tu . cekgu kata dia guna kuasa dalaman ~ erk
lawak yang tak patut gelak kot yang tu .
da balek . aku dok keja tgok video SHINee tuh .
tak lama lepas tu , mak aku tanya . " ni awat ni , senyum sorang2 . naseb baek dalam rumah , kalau luaq mak kata org gila dah td." hhe . aku sedaq mmg aku gelak sorang2 . haha
malam tu , disebabkan adek aku balik , makanan bertambah sedap . selalunya aku tak makan malam , tapi malam ni mak aku masak lontong . sedappp!
sudah la tu . sori , semakin lama entryku semakin pendek .
babai ^^


p/s : happy birthday kak wanie . good luck in final exam . chaiyok + gambatte !

2 comment (s) :

mak gajah bini ayam said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

darla, kerabat is another word for panjat . so , kerabat diraja is also known as panjat diraja . haha . not funny joke . err .

imiarun said... Best Blogger Tips [Reply] Best Blogger Templates

err . haha . still a joke for me :)

Post a Comment

comment me :)