74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

[ i hate copycat ! ]


salam .
entry marah ni .
aku sangat BENCI dengan copycat .
sekali aku face to blog dia ,
rasa nak maki hamun ja .
bagi makan asbestos satgi ,
tak sempat nak mengucap kott !
ingat aku tatau ke ,
sapa yang visit blog chumill aku ni .
adoi , aku da banyak experience tau about blog [ bkn nak mnunjuk ]
kalau nak copy , tolong jangan ikut sebijik-sebijik .
mcm mieya punya blogg ,
da ada dalam lapan kali da di'copycat'kan orang .
kejam ye kau .
tgok la .
aku saman kau ! [ dlm mimpi ]
aku repot polis ynn
tgok la dia nak hentam kau macam mana .
eeeiii ,
rimas betul dengan orang yang tak guna brain n creativity masing2
totttt !


----------------------------------------------------------------------

tukar tentang lain pulakk
ok
pelik tak aku buwad daily posts ?
ngeh .
ini disebabkan dila n timah yg post hari2
dan membuatkan aku tehingin jugakk
takpa la ye
aku bukan copy apa2 . [ i'm not a COPYCAT ]
paste je banyak
lepas ni insyaAllah
kalau aku ada masa
aku post hari2 entry baru yang menarik + fun
babai







0 comment (s) :

Post a Comment

comment me :)