74:7
Sometimes, the hardest thing is to let something we think are good for us. | Dashboard | +Follow

[first entry of 2010]


huh~~
salam....
sorri..
first entry 2010 pon da mengeluh
actually school season ni memang agak penat
peperiksaan besar menanti a.k.a PMR
so push up by teacher and parents tu memang besar ar
homework pon bole kate setinggi meja belajar nur
so
korang vote la ape yang patut kat tepi tuh
mungkin blog ni tak se'best' blog yang pernah korang lawat
nak tulis entry pon susah
inikan nak kemas blog
OMG
wat lawak pulak~~
bek wat keje shekolah yang amat 'sikit' tu
korang..
please la jangan jadi silent reader ke ape ke..
at least korang comment k
at much
kalau korang baik sesangat
korang follow k
kosong jer blog nur ni..
so korang la kena isi sampai penuh
and
biar blog ni happy..
ok??!!
sampai sini je la
for the first entry of 2010
at 17 of January
^^

p/s:happy new year..
i'm the one who says 'happy new year' the last one..
may Allah bless you~~

0 comment (s) :

Post a Comment

comment me :)